Menu

AaBKs Oldboys spiller finale i regionsmesterskabet

Jesper Rohden
30. september 2020 kl. 22:33
Torsdag aften spiller 32+ drengene finale imod Dybbøl om Regionsmesterskabet for Oldboys hold.
Aabk Oldboys vandt mandag aften semifinalen i regionsmesterskabet ude over et rigtig godt Toftlund hold.
En rigtig flot indsats af hele holdet i dag. Vi spillede med energi, stod godt på banen, og var altid parat til og hjælpe hinanden. Sådanne spændende kampe og sejre, der afgøres efter omkamp og straffespark glemmer man aldrig. Nyd det :)
Aber morgen ist es ein neuer Tag!!!!  .......
Vi skal jo igen spille på torsdag. Det blir mod Dybbøl, der slog Hjordkær ud i aften. Hvor kampen spilles ved jeg endnu ikke, men får det nok og vide i morgen formiddag.
Referat fra kampen:
Startopstillingen var Tiede i mål:  Cian - Tjørne - Peter L - Jesper - Midtbane Nicolai - Kristian - Mads - Anojan - Offensiv midt Jacob og fremme Sune
Vi stod hele kampen godt på banen. Toftlund havde en del spil i starten af kampen, men vi fik taget noget af brodden af dem. Chancer havde de, men Tiede var en sikker skanse. Dog skete der det, at Toftlund 6 minutter før halvleg kom foran med 1 - 0, hvor bolden fra baglinjen blev spillet bagud, og en Toftlund kunne løbe direkte ind og sparke den kassen.
Midt i anden halvleg skiftede vi taktik til 3 - 5 - 2. Peter L op i angrebet - Jacob overtog Tiedes plads i mål. Straks fik vi mere fat om spillet, og kom også til afslutninger. På et hjørnespark 6 minutter før tid scorede de et selvmål på hjørnespark. Forinden havde vi dog lagt et godt pres på dem, så fortjent nok var det med en udligning.
Omkampen 2 x 10 minutter endte uden mål. Under omkampen havde vi igen skiftet Tiede i mål - og Jacob ud på banen.
I straffesparkskonkurrencen tog Tiede 2 straffespark. Vi brændte et. Målscorere var: Tiede - Jesper K - Anojan - Røper -

Torsdag aften spilles finalen på Aabenraa Stadion kl 18, hvor Aabk møder Dybbøl, der i den anden semifinale slog Hjordkær med 3 1