Menu

AaBKs sportskoordinator for herresenior

image
Harry Petersen Holdleder
27. januar 2018 kl. 10:20
Claus, "vi er kommunens hovedby og kommunens største fodboldklub".


Jeg hedder Claus og er sportskoordinator i AaBKs herre senior afdeling.

Vil gerne være med til at skabe en fodboldklub hvor der skal være muligheder og plads til alle uanset ambitioner og niveau.

Vi må ikke glemme, at der er nogle specielle aspekter ved at spille i AaBK, som man ikke oplever på samme måde i andre klubber i kommunen.

Der vil altid være tryk udefra omkring vores 1. hold, uanset om vi spiller i serie 2 eller Danmarksserien.
Vi er AaBK - en næsten 100 årig gammel dame med en fantastisk historik og tradition. Vi er kommunens hovedby og vi er kommunens største fodboldklub, som alle har et forhold til og alle gerne vil slå.

Vi har nogle klare målsætninger for de kommende år.

Dels skal vi have løftet det sportslige niveau, skabt en sund trænings kultur og en kultur, der belønne dem der vil og kan, hvor alle kan få ambitioner opfyldt. Vi skal løftet overlæggeren mindst to rækker.

Så skal vi have løftet det sociale liv i klubben på tværs af hold og niveau.

Vi har planer om at lave nogle fælles arrangementer, såsom fælles opstart i dag, lagkageturnering, Champions League aften i vores ny renoverede cafeteria, hvor vi får lavet et hyggehjørne med TV osv.

Vi skal skabe en klub - ikke mange små klubber i klubben. Det er også derfor at der de næste 2.5 uge ikke udtages nogen egentlig 1. og 2. holds trup, man træner sammen. Alle får en ny chance og til sidst belønner vi dem, som kan og vil. Og det er derfor, at når vi henter nye spillere til klubben, så starter vi med dem, der bor i byen / velkommen.

Så målsætningen er at AaBK skal være det naturlige valg, når man bor i Aabenraa og Aabenraa kommune, både når man vil prøve sig af på højt niveau og også når man vil vil have et godt socialt liv. Vi har oplevet gamle AaBK drenge der er flyttet til eksempelvis til Løjt, fordi vi ikke havde styr på de ting, jeg lige har nævnt.

Min rolle vil ogsåvære at være tæt på trænerne, lytte til ønsker og gode indspark, og være talerør ind i klubben.

Til slut vil jeg ønske jer alle en super god sæson og masser af glade timer med den lille runde--

Med venlig hilsen

Claus Frost Wrang.

Luk