Menu

JS FÅR BESØG FRA "SMILETS BY"

image
SPORTSCHEF
04. september 2020 kl. 10:28
IF Lyseng gæster Aabenraa Kunstbane

JS FÅR BESØG FRA ”SMILETS BY”

Efter den fantastiske start hvor JS hentede tre sejre i træk, så har de seneste to kampe budt på nederlag. Det faktum gør at JS-truppen til lørdagens kamp møder op efter en træningsuge hvor der for alvor er blevet intensiveret i forhold til fokus og attitude.

Modstanderen i dagens kamp er IF Lyseng fra Århus-forstaden Højbjerg.

Holdet har en klar målsætning og forventning om at ende i top fire, og dette med god grund. Godt nok har holdet fået en pointmæssig svingende start på efteråret, men der er ingen tvivl om, at holdet indeholder megen kvalitet.

IF Lyseng er et stærkt mandskab med en del unge sultne spillere samt nogle mere rutinerede kræfter. Dertil kommer at holdet til deres kampe bliver suppleret med de spillere der er til overskud på klubbens DS-mandskab. Så et yderst stærkt hold, hvor AABK’erne for alvor bliver matchet hårdt.

Så dagens modstander bliver en stor opgave for AABK, men som altid går holdet ind til kampen med målsætning om at yde en stærk holdindsats og drengene vil gøre alt for at tage sejren.

Cheftræner Waldemar Stachowiak og resten af teamet har atter brugt megen tid på at udtage 14 spillere, hvilket ikke er nemt, når der som nævnt tidligere er trænet med rigtig god intensitet og samtlige spillere byder sig godt til. En ting er dog sikkert, og det er at de 14 spillere der er valgt til dagens kamp vil være fokuserede og klar til at levere varen på vores alternative hjemmebane.

 

AABK stiller med følgende hold til lørdagens kamp:

#1  Jan Poulsen

#2  Morten Snabe

#3  Mads Hoeg

#4  Rasmus Hoeg

#7  Enes Karabek

#8  Lasse Wrang

#10 Jesper Byriel

#11 Jacob Rahbaek

#13 Rasmus Andersen

#15 Peter Forum-Hansen

#16 Danny Janezcek

#17 Lasse Lysemose

#20 Sebastian Thim Nissen

#23 Mikkel Holm Madsen

 

 

Træner/Leder Team:

Cheftræner:                              Waldemar Stachowiak

Træner:                                    Kim Poulsen

Ass.Træner:                              Peter Lykkegaard

Målmandstræner:                      Thomas Hoffmann

Massage/materiale:                   Jan Rasmussen

Holdleder/Statistik:                    Harry Petersen

Holdleder:                                 Per Hamann

Foto:                                        Daniel Rottenburg

Sportschef:                               Michael Benkjer

 

Lørdagens kamp ledes af dommer Frederik Svendsen der har Rene H. Hansen og Brian Petersen på linjerne.

 

Dagens kamp bliver desværre ikke spillet på Aabenraa Stadion, da der afholdes Sønderjysk Mesterskaber i Atletik. Naturligvis rigtig ærgerligt, da vi gennem de seneste par sæsoner har fået opbygget en god stemning og flot fremmøde. Kampen spilles istedet på kunstbanen og her gælder der nogle helt specifikke corona-regler da banen er indhegnet. Således må der inden for hegnet kun være 100 personer og når man fratrækker samtlige spillere, trænere, ledere, bolddrenge og dommertrio, så vil der kun kunne lukkes 50 tilskuere ind, som alle skal være siddende på modsatte side af udskiftningsboksene. Alle andre må se kampen "udefra" hvilket vil sige ved hegnet ud mod græsarealet eller oppe fra skolen på samme side som udskiftningsboksene. Vi beklager naturligvis disse ting, men vi skal, og vil, som klub altid følge de retningslinjer der er udstukket i forhold til den pandemi der blevet en del af vores hverdag. Så kære tilskuere, tak for jeres forståelse for situationen.....

 

AABK ønsker IF Lyseng, dommertrio, sponsorer og tilskuere en rigtig god og underholdende eftermiddag på Aabenraa Kunstbane.

 

VIVA VIVA AABK

Luk