Menu

JS MØDER FC SKANDERBORG

image
Sportschef
24. august 2020 kl. 13:57
Spændende kamp venter......

JS MØDER PULJEFAVORITTERNE.

Efter to kampe på udebane er JS-holdet tirsdag aften tilbage på Aabenraa Stadion, og det er noget alle på og omkring holdet ser frem til, for når kampene spilles her så giver det bare lige lidt ekstra til motivationen.

AABK har fået en absolut godkendt start på sæsonen og holdet vil gøre alt for at fortsætte udviklingen, men intet kommer af sig selv og slet ikke når modstanderen er FC Skanderborg. Gæsterne har klare ambitioner om at avancere til højere niveau og har gennem de seneste år arbejdet seriøst og målrettet med dette projekt. I FC Skanderborg går man ikke på kompromis i forhold til træningsindsats og udvikling, men søger hele tiden at ramme det optimale. Så tirsdagens modstander bliver en stor opgave for AABK, men som altid går holdet ind til kampen med målsætning om at yde en stærk holdindsats og drengene vil gøre alt for at tage sejren.

Cheftræner Waldemar Stachowiak og resten af teamet må endnu engang se bort fra Mads Vigen der fortsat døjer med en drilsk lårskade og så må målmand Kristian Jørgensen sidde over med en håndskade. Resten af truppen er til rådighed og trænerteamet fortæller, at der trænes med rigtig god intensitet hvor samtlige spillere byder sig godt til.

Så det er ikke det nemmeste job for trænerteamet, at udtage et hold når man kun må bruge 14 spillere til kampene, når man har en hel trup der byder sig til. De der ikke udtages er naturligvis skuffede, men de arbejder lykkeligvis ufortrødent videre, således de er klar når deres chance kommer – og den kommer!  Over en hel sæson bliver der nemlig brug for alle i truppen og derfor er det vigtig at samtlige holder sig skarpe og klar til kamp.

 

AABK stiller med følgende hold:

#1    Jan Poulsen

#2    Morten Snabe

#3    Mads Hoeg

#4    Rasmus Hoeg

#6    Jesper Ø. Jensen

#7    Enes Karabek

#8    Lasse Wrang

#10  Jesper Byriel

#11  Jacob Rahbaek

#13  Rasmus Andersen

#15  Peter Forum-Hansen

#16  Danny Janezcek

#17  Lasse Lysemose

#23  Mikkel Holm Madsen

 

Cheftræner:                           Waldemar Stachowiak

Træner:                                  Kim Poulsen

Assistenttræner:                    Peter Lykkegaard

Målmandstræner:                  Thomas Hoffmann

Massage/Materiale:               Jan Rasmussen

Holdleder/Statistik:               Harry Petersen

Holdleder:                               Per Hamann

Fotograf/Video:                      Daniel Rottenburg

Sportschef Senior:                  Michael Benkjer

 

Tirsdagens kamp fløjtes i gang kl. 18.45 af dommer Frode Jakobsen der har Bjarne Østergaard og Marcus Bossen på linjerne.

Der er gratis entré, kampprogram og mulighed for at købe øl/vand samt pølser med mere.

AABK ønsker FC Skanderborg, dommertrio, sponsorer og tilskuere en rigtig god og underholdende aften på Aabenraa Stadion.

 

VIVA VIVA AABK

 

Luk