Menu

S1 SKAL HENTE EN SEJR

image
Sportschef
13. september 2019 kl. 13:53
KB´s DS-reserver kommer på besøg.

EN SEJR ER EN NØDVENDIGHED FOR S1.
Lørdag middag venter der en yderst svær hjemmekamp på Aabenraa Stadion, når DS-reserverne fra Kolding Boldklub kommer på besøg. En kamp som begge mandskaber skal vinde for at holde fast i top tre inden turneringen vender. Såvel KB som AABK står noteret for 10 point for 6 kampe, så der er lagt op til en intens kamp på Aabenraa Stadion.

Gæsterne kommer til Aabenraa med en god og fortjent 4-1 sejr over by-rivalerne fra KIF, så det er med garanti et motiveret mandskab der stiller til kamp. KB´s mandskab må igen må forventes at være krydret med en håndfuld spillere fra klubbens DS-mandskab, ligesom det har været tilfældet i de seneste af holdets kampe. Så AABK skal være 100% klar til kamp når dommerens fløjte lyder første gang.

AABK går på banen for at få vasket tirsdagens nederlag i Bov væk, og dette skal ske via en stærk hold-præstation, hvor fokus er 100% rettet mod at levere en stærk indsats og hente tre point. AABK´erne må til lørdagens kamp se bort fra vores anfører Lasse Wrang samt Mikkel Holm Madsen, men på trods af dette så er troen på en stærk indsats og tre point stor. Men alle ved at intet kommer af sig selv og er klar til at bringe rette attitude og vilje.

Lørdagens kamp fløjtes i gang kl. 13.00 af dommer Rene H. Hansen der har Hans Jørgen Johnsen og Arne Holm Hansen på linjerne.

Cheftræner Waldemar Stachowiak har udtaget følgende hold:
#1 Jan Poulsen
#2 Peter Lykkegaard
#5 Nikolaj Schmidt
#6 Patrick Hinrichsen
#9 Jesper Kallsen
#10 Peter Forum-Hansen
#11 Jacob Rahbaek
#12 Tobias Kongerslev
#13 Rasmus Andersen
#14 Lars Kjær Poulsen
#18 Mads Asmussen
#20 Sebastian Thim Nissen
#25 Martin Hugger Madsen
#50 Simon Ingemann Hansen

AABK håber mange vil kigge forbi og støtte holdet og husk der kan som altid købes grillpølser, øl og sodavand på stadion.

Vel mødt og god kamp til KB, dommertrioen, sponsorer og alle tilskuere.

Husk også at AABK´s S3-hold spiller topkamp kl. 11.00 på hjemmebane - kig gerne forbi og støt holdet inden S1-kampen.

 

VIVA VIVA AABK

Luk