Menu

S1 SPILLER HJEMME TORSDAG AFTEN.

image
Sportschef
04. september 2019 kl. 16:03
BGIF kommer på besøg.

BRAMDRUPDAM GÆSTER STADION.
Torsdag aften spiller AABK atter hjemme på Aabenraa Stadion og denne gang er det Bramdrupdam GIF der kommer forbi til en yderst vigtig kamp for begge mandskaber.

AABK skal forsøge at følge op på lørdagens sejr på Kolding Stadion og med tre point spille sig med helt op i toppen. For gæsterne handler det om at fortsætte de flotte takter fra tirsdagens kamp, hvor BGIF hentede et flot point mod et på papiret meget stærkt KB-mandskab. Faktisk var det vel BGIF der var det bedste hold set over tirsdagens 94 minutters fodbold.

Gæsterne fra BGIF kommer således til Aabenraa med god gejst og humøret i top efter at have hentet fire point i deres seneste to kampe, og faktisk kan gæsterne med en sejr overtage den 3.plads som AABK pt. indtager.

BGIF er et yderst harmonisk at sammentømret mandskab der arbejder stenhårdt for hinanden, og så står holdet ganske godt på banen og efterlader ikke mange frirum til modstanderne. Derudover har holdet to meget stærke spillere i deres offensiv og dermed fremstår BGIF som et meget komplet og velorganiseret mandskab. Et hold der bare venter på at kunne slå til så snart modstanderen giver dem en smule plads.

AABK er efter premiere-nederlaget til Egen UI atter ved at være tilbage på sporet og har i de seneste tre kampe hentet syv point via to sejre og en uafgjort. Spillerne og trænerteamet har i ugens løb arbejdet målrettet frem imod kampen og har haft fokus de små detaljer der skal justeres. Et af fokuspunkterne har selvsagt været udnyttelsen af de chancer holdet skaber, og får holdet for alvor hævet udnyttelsesprocenten så er man nået et godt stykke vej i forhold til en ny sejr. Spillerne har skabt virkelig mange fine chancer og dette håber vi alle fortsætter torsdag aften.
Spillerne er med sikkerhed klar til at arbejde stenhårdt for at indfri egne forventninger.

Så der venter en meget spændende kamp mellem to toptændte mandskaber torsdag aften.

AABK trænerteamet må til kampen se bort fra Peter Lykkegaard der er i udlandet, men ellers er samtlige spillere fra 1.holdstruppen til rådighed.

AABK stiller med følgende hold:

#1 Jan Poulsen
#5 Nikolaj Schmidt
#6 Patrick Hinrichsen
#8 Lasse Wrang (C)
#9 Jesper Kallsen
#10 Peter Forum-Hansen
#11 Jacob Rahbaek
#12 Tobias Kongerslev
#13 Rasmus Andersen
#14 Lars Kjær Poulsen
#18 Mads Asmussen
#20 Sebastian Thim Nissen
#23 Mikkel Holm Madsen
#50 Simon Ingemann Hansen

Dommertrio:
Jesper Damm Hansen, Bjarne Hansen, Tobias Krohn Jensen.

Kampen fløjtes igang kl. 18.30 på Aabenraa Stadion.

Der er naturligvis gratis entré og vi håber mange kigger forbi og ser aftenenes kamp - En perfekt forkamp til landskampen mellem Danmark og Gibraltar, der starter kl. 20.45 hjemme i stuerne.

AABK ønsker BGIF, dommertrio, sponsorer og tilskuere en god kamp.

Viva Viva AABK.

Luk