Menu

S1 SPILLER TOPKAMP

image
Sportschef
24. maj 2019 kl. 10:50
Lørdag er modstanderen Horsens

TOPKAMP PÅ AABENRAA STADION

Lørdag middag tager Aabenraa Boldklub imod Horsens FS i det der er et vaskeægte topopgør og direkte kamp om 1.pladsen i forårets Serie 1. De to mandskaber deler inden kampen topplaceringen med 17 point hver og derfor bør der være garanti for en intens og tæt kamp. AABK har udover de tre point også lidt ekstra at spille for, da holdet gerne vil revanchere sig for 3-1 nederlaget i Horsens, som faktisk er eneste gang hvor AABK har forladt banen uden point.

Horsens FS er et stærkt og velspillende hold der er yderst farlige i deres offensiv. Her husere et par hurtige folk som har gjort ondt på de fleste hold indtil videre. I defensiven har Horsens en sikker ankermand i den tidligere Superligamålmand Søren Jokumsen der har klubrekorden i AC Horsens for flest superligakampe. Så et yderst kompetent og stærkt mandskab, hvor AABK skal være 100% klar og fokuserede fra allerførste fløjt.

Hos AABK er humøret stadig højt og til torsdagens afsluttende træning kunne Cheftræner Waldemar Stachowiak råde over samtlige 21 spillere i 1.holdstruppen idet alle er skadesfrie efter Morten Pedersen og Esben Jørgensen har meldt sig klar igen. Således er det en topmotiveret trup der tager imod Horsens FS og da der er stor kamp om pladserne kan det med rimelighed forventes at de 14 spillere der er udtaget er klar til at vise at trænerteamet har set rigtigt.

Kampen spilles i morgen på Aabenraa Stadion og fløjtes i gang kl. 13.00 af dommer Svend Funder Kristensen der har Bjarne Hansen og Hans Jørgen Johnsen på linjerne.

AABK byder alle velkommen og håber at mange kigger forbi til topkampen. Der er naturligvis mulighed for at købe grillpølser samt kolde øl/vand på Stadion. Kom i god tid da der grundet Fællesdyreskuet kan være tæt trafik og mangel på parkering omkring Aabenraa Stadion.

Vi håber at se rigtig mange tilskuere som vil være med til at skabe en god ramme om kampen. Ligeledes opfordrer vi til at klubbens børne- og ungdomshold kigger forbi og lave lidt ”larm” på tribunen.

God kamp til Horsens, dommertrioen, sponsorer samt tilskuere.

 

Trænerteamet har udtaget følgende hold:

1.   Jan Poulsen

5.   Nikolaj Schmidt

6.   Jacob Rahbaek

8.   Lasse Wrang

9.   Jesper Kallsen

10. Peter Forum-Hansen

11. Rasmus Hansen

12. Tobias Kongerslev

13. Rasmus Andersen

14. Lars Kjær Poulsen

16. Alexander Craft Johnsen

17. Jacob Hedegaard

18. Mads Asmussen

20. Sebastian Thim Nissen

 

Luk