Menu

SENIORHERRER & ÆLDSTE UNGDOM HAR SÆSONSTART.

image
Sportschef
08. august 2019 kl. 13:12

EFTERÅRETS TURNERING STARTER NU FOR SENIORHERRE & ÆLDSTE UNGDOM.

Efter en ultrakort sommerpause er spillerne i AABK atter godt i gang med træningen. Sommerpausen er altid en yderst vanskelig størrelse hvor mange ting skal ske på kort tid. En altid lidt kaotisk periode hvor der skal gøres klar til efterårets sæsonstart, men hvor betingelserne står noget i kontrast til den lange opstart på foråret. I sommerpausen er spillere, trænere og ledere på fortjent ferie, men sjældent i de samme uger hvilket giver en knap så brugbar opstart som ønsket, men i AABK har vi da trods alt været et fint antal til træning og har kunnet afvikle to testkampe for både Serie 1 og Serie 3.

Sommerpausen er også en tid hvor nogle spillere skifter klub, hvoraf den primære årsag ofte er uddannelse i en af de store studiebyer samt aftjene af værnepligt. Enkelte kan måske også synes at ”græsset er grønnere” anden steds og prøver sig af i en anden klub. Sådan er det også i AABK og vi sørger naturligvis for at sige pænt tak for indsatsen og håber på et gensyn på et senere tidspunkt til de der flytter.

Heldigvis ser det ud til at der er flere spillere der synes at AABK er en attraktiv klub og derfor har vi igen fået brugbar tilgang til såvel Serie 1 som Serie 3 og Serie 5. Dertil kommer at vi i denne sommerpause har fået en håndfuld unge U19 spillere op, så alt i alt er vi i AABK kommet godt igennem sommeren. Der er også indledt et tættere samarbejde med trænerteamene omkring U19, U17 og U16 således vi i AABK er på forkant med arbejdet omkring de unge spillere og derved gør overgangen fra ungdom til senior god for de unge. Alt udelukkende for at fastholde så mange som muligt i fodbolden og naturligvis i AABK. Vi kan jo så absolut også se at der er god gruppe af unge spillere som med sikkerhed på sigt vil kunne gøre sig gældende på AABK´s 1.hold.

Vi ser alle frem til et spændende forår hvor der med sikkerhed venter store udfordringer for vores hold i Serie 1, Serie 3, Serie 5, U19 og U17 der skal ud og spille Liga2 Kval. samt U16 Lige 3.

 

Premiereprogrammet ser således ud:

SERIE 1: Lørdag den 10/8 kl. 13.00 på udebane imod EGEN UI

SERIE 3: Lørdag den 10/8 kl. 13.30 på udebane imod Rødding IF.

SERIE 5: Søndag den 11/8 kl. 13.00 på udebane i Hoptrup/Marstrup IF.

U19 L2: Søndag den 18/8 kl. 12.30 på udebane imod Varde IF.

U17 L2: Lørdag den 17/8 kl. 14.00 på udebane imod Middelfart G & BK.

U16 L3: Søndag den 18/8 kl. 11.00 hjemmebane imod Gauerslund IF.

 

Vi håber at mange vil bakke op omkring holdene når bolden igen ruller på udebanerne og i særdeleshed på Aabenraa Stadion.

 

God sæson til alle….. VIVA AABK

 

Luk