Menu

SERIE 1 SKAL TIL KOLDING

image
Sportschef
30. august 2019 kl. 12:05
VIGTIG KAMP I VENTE

VIGTIG KAMP FOR BEGGE MANDSKABER.

Lørdag middag venter der AABK en meget vanskelig, men også spændende kamp, når turen går til Kolding hvor Kolding IF venter. Kampen er yderst vigtig for begge mandskaber set i forhold til den resterende del af sæsonen. Hjemmeholdet har hentet to point efter to uafgjorte kampe, mens AABK har hentet fire point i de første tre kampe. Så det handler for begge hold om at hente en sejr og sætte tre point på kontoen.

Kolding IF er nedrykker fra JS og 2.hold i forhold til klubbens 1.divisionshold, om end det er tvivlsomt om man vil/tør sende spillere fra 1.divisionstruppen ned og spille S1 og risikere skader. Uanset så stiller hjemmeholdet et stærkt mandskab med mange unge sultne spillere som blot har manglet lidt kynisme i deres tre første kampe i dette efterår.

AABK kommer på hårdt arbejde og alle skal byde ind med en fuld koncentreret indsats og med rette attitude såfremt der skal hentes te point med hjem i bussen. AABK-truppen har trænet fint i ugens løb og det umiddelbart skulle alle spillere være fit for fight. Dog er der afbud fra Peter Lykkegaard og Nikolaj Schmidt der er optaget af familiære opgaver.

Spillerne og trænerteamet glæder sig til kampen og der er udtaget følgende hold:

#1    Jan Poulsen

#6    Patrick Hinrichsen

#8    Lasse Wrang (C)

#9    Jesper Kallsen

#10  Peter Lykkegaard

#11  Jacob Rahbaek

#12  Tobias Kongerslev

#13  Rasmus Andersen

#14  Lars Kjær Poulsen

#18  Mads Asmussen

#20  Sebastian Thim Nissen

#23  Mikkel Holm Madsen

#25  Armin Nuhovic

#50  Simon Ingemann Hansen

 

Kampen fløjtes i gang kl. 13.00 af dommer Jan Andersen der har Hans Henning Jensen og Claus Dinnesen på de to linjer.

AABK ønsker KIF, dommertrio, sponsorer og tilskuere en rigtig god kamp.

 

Luk