Sportschef
04. februar 2019 kl. 14:19
TSV Nordmark/Satrup blev slåe 4-1

FIN TESTKAMP GAV SEJR.

AABK spillede lørdag middag årets første testkamp imod det tyske Landesliga mandskab TSV Nordmark/Satrup. Kampen blev en ganske fin test og endte med en sikker 4-1 sejr til hjemmeholdet, efter en 3-0 føring ved pausen.

Kampen startede med AABK´erne som toneangivende og faktisk leverede hjemmeholdet en ganske fornuftig halvleg med fint pasningsspil, hurtig boldomgang og god fart. Dette resulterede i tre scoringer og en fuld fortjent føring ved pausen.

I halvlegen skiftede trænerteamet seks spillere og det var tydeligt at afstemningen ikke var 100% på plads. Drengene arbejde dog ufortrødent videre og selvom niveauet faldt en smule på de fleste parametre så var det en ganske fornuftig anden halvleg som endte med en scoring i til begge mandskaber. Således en sikker 4-1 sejr til AABK´erne.

Oplægget til kampen var ganske enkel, da trænerteamet udelukkende havde fokus på at få værdifulde meter i benene og samtidigt se de nye spillere an i samspil med de spillere der udgjorde 1. holdstruppen i efteråret..
Nye spillere var der i den grad mange af og de efterlod generelt et rigtg fint indtryk. Der var hele syv nye spillere med i dagens kamp og faktisk blev det til tre mål fra dagens debutanter.

- Ali Ardar

Tak for kampen til TSV Nordmark/Satrup samt kampens gode dommertrio og en ekstra tak til de mange tilskuere der trodsede det kolde vejr og kiggede forbi.