Menu

AaBK serie 1. er tæt på nedrykning til serie 2.

image En trio der med en meget inkompetent dommer der slet ikke havde havde serie 1. niveau.
Harry Petersen
30. maj 2017 kl. 09:30
Spillede 60 minutter i undertal med 10 mand

Brian Jensen

Nederlaget mod Vojens i søndags, gør desværre kampen for overlevelse i rækken meget svær. Vi starter med at lukke et mål ind efter 3 minut hvor vi sløser i opdækningen og clearing. Vi spiller os egentlig godt ind i kampen, men vi må anerkende at Vojens har en skarp angriber der scorer på selv de halve chancer, sådan en har vi desværre ikke.

Vi kommer bagud på en tro kopi nærmest af det første mål, hvor vi laver en opspils fejl, og bolden havner igen ved bagerste stolpe og ny scoring. Kampen bliver ikke lettere af at Dennis Friis modtager sin 2. advarsel efter 40 minutter, og dermed 60 minutter i undertal.

Efter pausen spiller vi egentlig god med, dog må vi igen sande at de åbenlyse chancer kommer vi ikke til selvom der er optræk til det flere gange trods kun 10 mand. Efter 15 minutter scorer VBI så til 3-0, efter en ellers god start på 2. halvleg.

Desværre står linjedommeren på vores side og koger, og selvom kampens i øvrigt meget inkompetente dommer giver ham chancen for at lave kendelsen om, så var han desværre for stolt til at indrømme sin fejl, og dermed et 3-0 mål der lukker kampen. Vi må sande at vi i søndagens kamp desværre ikke var ledet af en trio der var på serie 1 niveau.

Torsdag gælder det en kamp mod Bramming. Det ser ud til at vi igen må rokere rundt pga. afbud, hvilket meget godt kendetegner vores sæson.

Men vi vil gøre alt for at mobilisere kræfterne, og stille med 14 mand der vil dø med støvlerne på.

Brian / Walde / Popp

MatchDay.

vs.

3                                                       0

Målscorer:

03.min. 1-0 VBI

38.min. 2-0 VBI

58.min. 3-0 VBI

AaBK udskiftning:

36.min. ud. Patrick Hinrichsen, Jakob Walter.  ind. Jesper Kallsen, Sebastian Thimm.

71.min. ud. Jonas Frederiksen  ind. Patrick Hinrichsen.

78.min. ud. Lasse Wrang  ind. Jakob Walter

81.min. ud. Ardian Shala  ind. Kaj Hansen

24.min. Dennis Friis AaBK

44.min. Dennis Friis AaBK

82.min. Ertan Ozyigit VBI

83.min. Kaj Hansen AaBK

85.min. Kåre Kjersgaard Jensen VBI