image Kampen mod Ribe skulle gerne blive til vores fordel
16. maj 2017 kl. 14:40
Alt for mange unødvendige gule kort

Cheftræner Brian Jensen.

Kampen lørdag mod SGI bød på endnu et nederlag, og igen en kamp hvor vi lukker utroligt nemme mål ind, og hvor vi selv ikke skaber store muligheder.

De første 15 minutter kommer vi faktisk med en god energi, og virker til at ville arbejde os ind i kampen. Men på 1 lang bold bliver vi overspillet og må trække et gult kort. SGI scorer på frisparket og laver yderligere et mål i overtal. Efter 30 min bliver det så 3-0 til SGI, igen i en situation hvor modstanderen er mere klar end os.
Vi må således igen gå til pausen med et skidt resultat. 2 halvleg bliver mere lige, men uden at vi skaber chancer, og i stedet kan SGI så scorer til kampens resultat 4-0.

I øjeblikket hænger tingene ikke sammen for os. Vi begår alt for mange fejl på farlige steder på banen, og så trækker vi alt for mange unødvendige gule kort. Alle 3 gule kort i weekenden er i holde situationer hvor vi kan undgå at trække kortet. Vi skal simpelthen sørge for at spille 11 mod 11.

Nu går vi ind til kampen mod Ribe med kniven for struben, men heldigvis med gode minder fra sidste kamp mod dem, så det bliver forhåbentlig til vores fordel. Desværre må vi igen til Ribe kampen undvære 4 spillere pga. afbud.

Brian / Popp / Walde

Match Day.

vs

0                                              4

målscorer.

12.min. 1-0 SGI

19.min. 2-0 SGI

29.min. 3-0 SGI

58.min. 4-0 SGI

AaBK udskiftning.

39.min. ud Kaj Hansen (skadet) ind Ardian Shala

45.min. ud. Esben Jørgensen, Dennis Friis  ind. Jeppe Forum, Kasper Aaskov

74.min. ud. Jakob Walter  ind. Dennis Friis

80.min. ud. Peter Lykkegaard  ind. Esben Jørgensen