AaBK serie 1 vandt sikkert med 4 -1 over Ribe BK

image Sejren er vores - Viva Viva Viva AaBK
Harry Petersen
05. april 2017 kl. 13:55
AaBK havde flere store chancer til at gøre det til både 4-0 5-0.

Brian, Waldemar og Popp var godt tilfreds med resultatet, men ikke med spillet.

Tirsdag aften spillede vi så kamp nummer 2 i turneringen. Efter nederlaget i premieren havde vi brug for at komme på tavlen i kamp to og få startet pointhøsten for foråret. Det var med en rigtig god fornemmelse vi gik ind til tirsdagens kamp. Vi havde igen Sebastian Thim & Patrick Hinrichsen til rådighed efter skade, og pga. de mange skader til vore centrale midtbanespillere havde vi hævet Kaj Hansen op fra serie 3. Det betød at Simon Hansen, Kasper Aaskov og Patrick Dam gled ud af truppen i forhold til lørdag.

Halvleg blev ikke en køn affære, vi fandt aldrig rytme og flow i vores spil, og pga. manglende koncentration i opspillet måtte vi også indkassere 2 gule kort for at stoppe lovende angreb. Vi får dog skabt lidt løse muligheder, men egentlig er det Ribe der skaber de største, men uden at komme til åbne chancer. I slutningen af halvlegen tillader Jonas Frederiksen sig så at brænde et straffespark efter Lasse Wrang er blevet nedlagt i feltet. Men få minutter efter kan vi så straffe Ribe på en omstilling hvor Jesper Kallsen kan sætte indersiden på og let gøre det til 1-0. Kort tid efter er det så Jonas Frederiksen der på endnu en omstilling kan sætte foden på til 2-0.

Halvleg er vi bedre på bolden, men det bliver aldrig rigtig kønt. Vi kan dog på et fint angreb gøre det til 3-0 da Kim Poulsen køligt sparker bolden ind fra kanten af feltet. Herefter brænder vi flere store chancer for at gøre det til både 4-0 og 5-0. Så fik Ribe en løs mulighed og reducere til 3-1. Herefter er vi presset i de næste 15 minutter hvor vi stresser og ikke tør holde i bolden. Heldigvis sikre Jonas Frederiksen lidt ro igen med scoringen til 4-1, og dermed var der ro på igen, og vi sad på resten af kampen.

Det var glædeligt at komme på tavlen, og se at vi også kan scorer mål på omstillinger. Det blev aldrig den store fodboldoplevelse, men nu har vi hentet den første sejr, og vil allerede nu arbejde hen mod kampen mod KB. Vores kampens spiller blev Jonas Sand der havde flere gode aktioner, og tog godt fra for sit hold. Ligeledes var Jacob Walter og Kaj Hansen stærkt spillende.
Nu har vi endnu lidt træninger inden næste kamp, og forhåbentlig kan vi få lidt flere folk tilbage fra skader.

Tak for opbakningen

Brian / Walde / Popp

Med venlig hilsen

Brian Jensen.

Match Day.  AaBKvs.  Ribe BK    4 - 1  4 - 1

40.min. 1-0 AaBK Jesper Kallsen ( assist. Jonas Frederiksen

44.min. 2-0 AaBK Jonas Frederiksen

54.min. 3-0 AaBK Kim Poulsen

79.min. 3-1 Ribe BK

87.min. 4-1 AaBK Jonas Frederiksen ( assist. Jesper Kallsen

udskiftning.

35.min. ud. Sebastian "Busse"  ind. Kaj Hansen

39.min. ud. Jeppe Forum  ind. Sebastian "Busse"

45.min. ud. Esben Jørgensen  ind. Sebastian Thim

60.min. ud. Jesper Kallsen  ind. Patrick Hinrichsen

76.min. ud. Lasse Wrang, Kaj Hansen  ind. Jeppe Forum, Jesper Kallsen

88.min. ud. Patrick Hinrichsen  ind. Esben Jørgensen

Jakob Walter & Kaj Hansen var rigtig stærkt spillende

Rigtig mange tilskuere og fans var mødt op for at støtte.

2 scoringer i 2.halvleg af Kim & Jonas.

Stor tak til U14 spillere for rigtig godt arbejde som boldhenter.

God kamp af dommertrioen med dommer Bjarne Østergaard og linjedommere Holger Martensen & Hans Jørgen Johnsen.