image Målet til 3-1 til KB måtte AaBKs keeper Jonas Sand kigge langt efter.
20. april 2017 kl. 12:01
Tabte skærtorsdag til KB på udebane og fik kun 1.point imod Vojens BI i tirsdagens hjemme kamp.

Cheftræner Brian Jensen.

1. point i påsken.

Skærtorsdag var vi på besøg i Mosen for at møde Kolding Boldklub. Vi var til kampen ramt af massive afbud fra det man må kalde bærende spillere, så det var med en anden indgang til kampen end vi plejer. Vi ville gerne forsøge at stå dybt og spille på omstillinger og vi formår egentlig også at gøre det ok indtil vi lukker 2 hurtige mål ind. Morten Pedersen får dog hurtigt resulteret og vi kan gå til pausen bagud 2-1.

I anden halvleg forsøger vi at få os arbejdet ind i kampen, men viljen og attituden var ikke tilstede i dag, vi kunne dog have udlignet ved Dennis Friis, men i stedet løber Kolding op i den anden ende og lukker kampen. Vi smed alt vi havde efter kampen mod KB, i 2. halvleg spiller vi i perioder med 2 i bagkæden og smider alt frem, men det ville ikke lykkedes i torsdags. Morten Pedersen spillede en god kamp, og var helt sikkert vores bedste mand.

I tirsdags havde vi så besøg af Vojens i en kamp som er det nærmeste vi kommer et lokalopgør. Vi var opsatte på at revanchere vores nederlag fra torsdagens KB kamp, og det virkede spillerne til at ville lade gå ud over Vojens. Vi spiller en blændende 1. halvleg hvor vi sidder tungt på kampen, og scorer også 2 flotte mål ved Jonas Frederiksen og Jeppe Forum. Desværre lukker vi også et ind på et korrekt straffe hvor keeper Jonas Sand så gult, men Peter Lykkegaard vikarierede flot i målet, og var tæt på at redde straffesparket.

I 2. halvleg blev kampen med lige og mere rodet. Vojens spillede meget direkte, og vi formåede ikke at få sat vores spil som i 1. halvleg. Dog har Jonas Frederiksen muligheden for at lukke kampen til 3-1. Men lidt typisk for os så bliver den brændt, og i overtiden udligner Vojens så til 2-2 efter endnu en bold i feltet.
Vi er selvfølgelig skuffede over nederlaget, men spillet var til mere, vi skal blot være mere kyniske.

Nu gælder det en træning inden vi udtager et stærkt hold til kampen lørdag mod Bramming.

Brian / Walde / Popp

Match Day.

vs.

3                          1

målscorer.

39.min. 1-0 KB

42.min. 2-0 KB

44.min. 2-1 AaBK Morten Pedersen

73.min. 3-1 KB

udskiftning.

59.min. ud. Patrick Hinrichsen  ind. Dennis Friis

63.min. ud. Esben Jørgensen  ind. Kasper Aaskov

79.min. ud. Sebastian Thim  ind. Simon Hansen

84.min. ud. Jacob Walter  ind. Patrick Hinrichsen

65.min  AaBK - 75. min  KB

målscorer.

19.min. 1-0 AaBK Jonas Frederiksen  assist. Lasse Wrang.

34.min. 1-1 VBI straffe.

43.min. 2-1 AaBK Jeppe Forum flot langskud.

92.min. 2-2 VBI

74.min. ud. Morten Pedersen (skadet.  ind. Jeppe Clausen.

79.min. ud. Lasse Wrang  ind. Patrick Hinrichsen.

82.min. ud. Jeppe Forum  ind. Dennis Friis.

28.min. VBI  -  33, 57.min AaBK