Endnu et nederlag til AaBK serie 1 efter en svag 1.halveg

09. maj 2017 kl. 13:03
Personlige fejl blev straffet hårdt.

Cheftræner Brian Jensen har følgende at sige om kampen.

Lørdag måtte vi desværre indkassere endnu et nederlag i vores bestræbelser for overlevelse i serie 1. Vi spiller en svag 1. halvleg, og må gå til pausen bagud 3-0 efter personlige fejl blev straffet hårdt af IF92.

Vi skaber ikke selv noget før pausen, og kan ikke få os spillet ud af det første pres fra IF92. Vi ændre i pausen og satser hele butikken og presser højt op på IF92.

Det gjorde at vi fik overtaget i 2. halvleg, og kunne med lidt held have gjort kampen mere spændende end det lykkedes os med det ene mål af Jonas Frederiksen.

Hele staben og holdet lærte noget i lørdags, og vi håber det kan være med til at blive vendepunktet når vi tager imod SGI her i weekenden hjemme på Aabenraa Stadion. Vi har stadig tro på egne evner, og vi håber disse evner rækker til meget mere i de kommende 7 kampe.

Brian / Popp / Walde

Match Day.

vs.

3                              1

målscorer.

21.min. 1-0  IF92

25.min. 2-0 IF92

36.min. 3-0 IF92

55.min. 3-1 AaBK Jonas Frederiksen

78.min. AaBK  -  86.min.IF 92