image Bekymrede miner hos træner teamet, Brian, Popp og Waldemar.
21. maj 2017 kl. 09:29
5 kampe tilbage der alle skal vindes.

Cheftræner Brian Jensen.

Kampen lørdag mod Ribe bød på endnu et nederlag, dette til trods for at vi endelig igen fik vist noget af det fodbold vi gerne vil stå for. Vi var meget i boldbesiddelse, og skabte flere gode muligheder, og allerede efter 15 minutter havde vi skabt flere muligheder end i de sidste 2 kampe tilsammen. Desværre uden den sidste skarphed, og så måtte vi indkassere et mål efter et hjørnespark hvor vi sagtens 1. kunne have undgået at der blev hjørne, og 2. kunne med mere kynisme i feltet have clearet bolden. Kort efter er det så igen efter en ikke clearet hjørnesparksbold at vi kommer bagud 2-0.

Heldigvis for Jeppe Forum fortjent scoret til 1-2 på et langskud 1 minut før pausen.

Efter pausen fortsætter vi med at styre spillet, og trods lidt muligheder til Ribe da vi bringer mange folk frem, så er vi også dem der skaber chancerne. I øjeblikket kan vi dig bare ikke få bolden i kassen, og dermed så taber vi.

Nu begynder det for alvor at se svært ud, og vi skal virkelig til at samle point sammen hvis der også skal være serie 1 bold i AaBK efter sommerferien.

På torsdag kommer KB en tur til Aabenraa, og typisk for vores sæson så kommer der 3 spillere tilbage fra afbud til kampen i Ribe, og 2 nye må vi så undvære til kampen mod KB. Der har desværre ikke været den nødvendige stabilitet i kamptruppen, og igen må vi ændre frem mod KB kampen.

Brian / Walde / Popp

Match Day.

vs

2                                                   1

Målscorer.

16.min. 1-0 RBK

29.min. 2-0 RBK

43..min. 2-1 AaBK Jeppe Forum

AaBK udskiftning.

45.min. ud. Jonas Frederiksen (skadet) ind. Lasse Wrang

59.min. ud. Morten Petersen  ind. Ardian Shala

80.min. ud. Jakob Walter  ind. Kasper Aaskov

66.min. Kim Poulsen AaBK  -  71 - 86.min. Ribe BK