Menu

1.HOLDET SPILLER TOPOPGØR LØRDAG.

image
Sportschef
20. september 2019 kl. 15:08
Egen UI gæster Aabenraa Stadion.

PARATHED OG KYNISME BLIVER ALTAFGØRENDE.
Lørdag middag tager AABK imod ”de grønne helte” fra Egen UI til dét der for begge mandskaber ligner en vital kamp, i forhold til at spille med om oprykningen. På Aabenraa Stadion skal AABK vise at holdet har dét der skal til for at hente den vigtige sejr, og dermed gå forbi alsingerne i tabellen.

Hos AABK er trænerteamet og truppen velvidende om, at der venter et svært opgør, hvor parathed og kynisme bliver altafgørende. Fokus skal være på egen præstation og så skal der arbejdes stenhårdt i hele kampen, såfremt der skal tre point på kontoen.
Spillerne har arbejdet godt til ugens træninger og det er tydeligt, at holdet gerne vil have revanche for nederlaget på Linak Arena i sæsonpremieren.

Trænerteamet må til lørdagens kamp se bort fra Rasmus Andersen, der afsoner karantæne efter de to gule kort i kampen mod Kolding Boldklub. Derudover er alle mand klar til kampen og det betyder at anfører Lasse Wrang og Mikkel Holm Madsen igen er til rådighed, og med på holdet lørdag middag. Trænerteamet har valgt at udtage 13 spillere og holde en enkelt plads åben, alt efter hvilken type man ønsker at have med i lørdagens trup.

Vejrudsigten siger 19-20 grader og sol, så vi håber mange vil kigge forbi Aabenraa Stadion til god underholdning på grønsværen og samtidigt kan man jo nyde en grillpølse og en kold øl eller vand.

Lørdagens kamp fløjtes igang kl. 13.00 af dommer Henrik Petersen der har Tobias Krohn Jensen og Hans Jørgen Johnsen med på linjerne.

AABK stiller med følgende hold:
#1 Jan Poulsen
#2 Peter Lykkegaard
#5 Nicolai Schmidt
#8 Lasse Wrang (C)
#9 Jesper Kallsen
#10 Peter Forum-Hansen
#11 Jacob Rahbaek
#12 Tobias Kongerslev
#14 Lars Kjær Poulsen
#18 Mads Asmussen
#20 Sebastian Thim Nissen
#23 Mikkel Holm Madsen
#50 Simon Ingemann Hansen

Cheftræner: Waldemar Stachowiak
Ass.Træner: Kim Poulsen
Målmandstræner: Thomas Hoffmann
Holdleder: Harry Petersen
Holdleder: Per Hamann
Fys/Massage: Kurt Heilmann
Sportschef: Michael Benkjer

AABK ønsker Egen UI, dommere, sponsorer og tilskuere en god kamp.

VIVA VIVA AABK

Luk