04. oktober 2019 kl. 11:59
Sejr over HFK sender AABK til tops inden weekendens kampe.

AABK ER TOPHOLD EFTER NY SEJR.
Torsdag aften var der møde mellem top og bund, da AABK tog imod Haderslev FK på kunstbanen i Aabenraa.

Gæsterne fra HFK var inden kampen presset i bunden rækken modsat AABK der havde muligheden for at spille sig op som tophold inden weekendens kampe for Egen og Hedensted der sammen med AABK udgør toppen af rækken.

Dermed var der lagt op til et spændende opgør og som forventet leverede de to mandskaber en rigtig underholdende kamp.
Det var AABK der fra første fløjt tog teten og allerede i de andet minut bragte hjemmeholdet sig i front. Det var en velspillede Simon Ingemann Hansen, der sendte en flot diagonalbold i fødderne på Peter Forum-Hansen der resolut hamrede bolden i mål til en tidlig AABK-føring. En perfekt start der så ud til at ryste gæsterne en smule og havde AABK været en kende mere kynisk, så kunne hjemmeholdet være gået til pause med en sikker føring. Nu blev det, trods store chancer, ved 1-0 føringen hvilket vel var et par mål for lidt.

I de sidste 45. minutter var det ganske naturligt at HFK kom længere frem på banen og faktisk leverede gæsterne en stærk og velspillet halvleg med fin boldomgang. AABK’erne kom til at stå for langt tilbage på banen og overlod initiativet til HFK, hvilket gjorde at HFK havde bolde meget. AABK lurede i stedet på at slå nogle stærke kontra og dette lykkedes i slutfasen uden at hjemmeholdet dog fik scoret. Der var ellers rigtig gode muligheder for mål, men desværre misbrugte Jesper Kallsen, Armin Nuhovic og unge Magnus Sjöström alle en friløber i slutfasen af kampen.

Da gæsterne ikke for alvor lykkedes at tilspille sig store åbne chancer, ja så endte kampen med en 1-0 sejr til AABK.
Således strøg der yderligere 3. point ind på AABK’s pointkonto, og dermed indtager AABK førstepladsen i puljen før weekendens kampe for Egen UI og Hedensted IF.

Tak for kampen til HFK, dommertrioen og til de tilskuerne.