Menu

FANTASTISK FREMMØDE TIL SENIOROPSTARTEN.

image Mange nuværende og en del nye spillere.
Sportschef
19. januar 2020 kl. 12:30

FANTASTISK FREMMØDE TIL SENIOR-OPSTARTEN I AABK.

Lørdag eftermiddag rullede bolden atter hos seniorafdelingen, da der var inviteret til opstartstræning til fodboldåret 2020.

Denne invitation var der åbenlyst mange der ønskede at sige; Ja tak til, for intet mindre end 47 spillere stod klar kl. 14.00 på kunstbanen. Et virkeligt flot fremmøde, hvoraf der var rigtig mange nuværende AaBK ’er, men også hele 11 nye spillere, hvilket er ganske imponerende.

Følgende nye spillere deltog i dagens træning:
Rasmus Høeg, Jesper Byriel, Jesper Ø. Jensen, Ludwig Winterskov, Enes Karabek, Michael Birkholm, Mads Vigen, Danny Janeczek, Villads Møller og Kåre Flintegård. Derudover deltog Rasmus Hansen der vender retur til AaBK, så snart han er færdig med sin værnepligt i Den Kongelige Livgarde.

Efter 90. minutters fin træning var AaBK vært ved en gang suppe, efterfulgt af et spillermøde, hvor der blev fortalt lidt om trupper, træningstider, forventninger samt programmet for opstarten.

Alt i alt en fantastisk start på sæsonen, og vi ser frem til at arbejde med og udvikle samtlige spillere og få sammensat nogle stærke trupper frem mod turneringsstarten.

Nu ruller bolden igen og allerede næste lørdag spilles de første testkampe, så nu er vi atter igang i AaBK.

Viva Viva AaBK....

Luk