Menu

JS I VIGTIGT OPGØR PÅ STADION

image
24. september 2021 kl. 15:27
Lørdag vender JS-holdet endelig tilbage til Aabenraa Stadion når AABK tager imod Bramming Boldklub.

Der venter med sikkerhed et intenst opgør mellem to mandskaber der ganske givet vil gå efter sejren. Gæsterne fra Bramming kan med tre point skabe stor afstand til de nederste hold i puljen, mens AABK med en sejr igen får skabt kontakt med midterholdene.

Bramming kommer til Aabenraa med stor selvtillid efter tre flotte sejre hvor holdet tilmed har lavet en del mål. Så der venter med sikkerhed en stor opgave for hjemmeholdet.

Humøret og selvtilliden hos JS-truppen fik et godt nøk opad i søndags da holdet hentede en livsvigtig sejr på 0-1 i Skjern. Til opgøret var holdet ramt af massiv afbud, men de der var afsted arbejdede med alt hvad de havde.

Til lørdagens kamp er det kun Jan Poulsen stadig ude med en skade, men derimod er alle andre i truppen igen klar til kamp.

Lørdagens opgør fløjtes igang kl. 13.00 og spillerne håber at rigtig mange vil kigge forbi på stadion. Pølsevognen er klar med pølser og drikkevarer og vejrudsigten melder tørvejr, så mød op og bak JS-holdet op i dette vitale opgør.

AABK stiller med følgende hold:

#1. Kristian Jørgensen
#2. Alexander Thøgersen
#3. Mads Hoeg
#4. Viktor Kasten
#5. Brian Fedders
#6. Simon Voss
#7. Enes Karabek (C)
#8. Jonas Bossen
#9. Jesper Kallsen
#10. Jacob Rahbaek
#14. Tarik Zilkic
#16. Lasse Lysemose
#20. Carsten Mørk
#23. Mikkel Holm Madsen

AABK ønsker alle en god kamp.

VIVA AABK

Luk