Menu

LOKALOPGØR SØNDAG MIDDAG

image
Sportschef
25. oktober 2019 kl. 12:31
S1 MØDER BOV IF

LOKALOPGØR MOD BOV IF

Søndag middag løber AABK ind på Aabenraa Stadion til efterårets sidste turneringskamp på hjemmebane, og det er til et opgør som har mere indhold end som så. Det er for det første et lokalopgør, dernæst et revancheopgør og slutteligt en altafgørende kamp for AABK´s muligheder for at rykke op i Jyllandsserien.

Så et opgør med mange aspekter, hvor det overordnede succeskriterie er en hjemmesejr. Såvel spillere som trænere og ledere er alle klar over betydningen af kampen og derfor har det været glædeligt at se en fuld koncentreret trup give den fuld hammer til ugens træningspas. Truppen er tilmed skadesfri og det giver naturligvis et godt udgangspunkt for kampen.

Søndagens modstander fra Bov IF kommer med sikkerhed til Aabenraa med stor gejst og motivation samt tro på egne evner. Holdet kæmper i bunden af rækken en intens kamp for overlevelse i Serie 1 og gæsterne er presset til at hente point. Bov IF har givetvis stor tro på, at de kan hente sejren, da holdet i det omvendte opgør i Bov vandt 4-2 efter en kamp med stor intensitet. Så der venter med sikkerhed endnu et spændende og intens lokalopgør på søndag.

Kampen fløjtes i gang kl. 13.00 på Aabenraa Stadion og det er med Marius Wessel på fløjten samt Christian Nikolai Jensen og Nikolai Petersen på linjerne.

Vi håber, at rigtig mange tilskuere vil kigge forbi på Aabenraa Stadion og dermed være med til at skabe en god kulisse om kampen.

 

AABK stiller med følgende hold:

 

#1.    Jan Poulsen

#5.    Nikolaj Schmidt

#6.    Mathias Hansen

#8.    Lasse Wrang (C)

#9.    Jesper Kallsen

#10. Peter Forum-Hansen

#11. Jakob Rahbaek

#13. Rasmus Andersen

#14. Lars Kjær Poulsen

#18. Mads Asmussen

#20. Sebastian Thim Nissen

#23. Mikkel Holm Madsen

#25. Martin Madsen

#50. Simon Ingemann Hansen

 

Dagens Boldrenge: AABK U11 Drenge

 

AABK ønsker Bov IF, dommertrioen, sponsorer og tilskuere en god kamp.

 

VIVA VIVA AABK

 

Luk