Menu

AaBK serie 1. tabte præmier kampen til SGI. AaBK spiller igen tirsdag kl.19.00 på AaBK kunstbane mod Ribe BK

image Klar til afgang
Harry Petersen
03. april 2017 kl. 06:32
Alt for stort nederlag som slet ikke giver det reelle billede og resultat af kampen.

Brian Jensen cheftræner

Nederlag i præmieren.

Lørdagens kamp mod SGI skulle vise os hvor vi stod efter en lang opstart. Vi følte os godt forberedt på kampen, og egentlig også på modstanderen efter de informationer vi kunne gå om dem. Kampen starter desværre med at Patrick Dam efter kort tid må udgå med en forstuvet ankel, det er den 4. spiller på den centrale midtbane der går i stykker i år, så det er en ulykkesramt position.
Kort efter udskiftningen kommer vi bagud på en dyb bold hvor vi ikke er i balance, og SGI er dermed foran 1-0 på en af de ting de har fokus på, nemlig omstillingerne.

Vi har bolden rigtig meget i hele kampen, desværre så kommer vi sjældent til de store chancer, men Kalle kunne have udlignet i 1. halvleg ligesom vi havde nogle halve chancer. Vi var dog egentlig godt tilfreds med spillet i 1. halvleg, hvor SGI udelukkende er farlige på omstillinger og standarder.

Efter pausen får vi så udlignet på et selvmål efter en standard situation. Desværre trak vi os ufrivilligt lidt tilbage efter udligningen, og med et gult kort til Esben Jørgensen kom vi under tryk. Desværre også så meget at vi laver en fejl i opspillet hvor vi sådan se giver dem en stor chance som de udnytter til 2-1.

Derefter måtte vi endnu længere frem og i en situation efter en god mulighed til Lasse scorer SGi så til 3-1 på den direkte omstilling efter chancen.
Det bliver også 4-1 efter endnu en fejl hvor vi giver dem en friløber.

Kampen var ikke en kamp hvor 4-1 er det reelle resultat, men vi må konstatere at vi ikke var kyniske nok i lørdagens kamp, og dermed kom fra præmieren uden point. Vi har ikke tid til at være skuffede alt for længe, for vi spiller allerede tirsdag igen hvor Ribe gæster Aabenraa. Vi håber at vi her kan komme på tavlen, og trods et afbud fra Dam så stiller vi med en god trup, hvor der er kvalitet til at hente point.
Vi vil som altid have fokus på os selv, og se om ikke vi kan få spillet afviklet på vore præmisser på tirsdag.

Vi glæder os til at spille hjemme i en kamp hvor der er point på spil.

God kamp

Brian / Walde / Popp

Match Day.

vs.

4                           1

08.min.  1-0 SGI

58.min. 1-1 AaBK

80.min. 2-1 SGI

89.min. 3-1 SGI

92.min. 4-1 SGI

AaBK udskiftninger.

07.min. ud. Patrik Dam (skadet  ind. Esben Jørgensen

82.min. ud. Peter Lykkegaard  ind. Simon Hansen

85. ind. Peter Lykkegaard (Esben Jørgensen blev ude efter gult kort.

Gult kort. 75.min. Esben Jørgensen AaBK.