AaBK serie 1. vandt trænings kampen mod Kolding IF Jyllandserie med 2-0

image Cheftræner Brian og assistent trænere Waldemar og Popp var tilfredse med holdets indsat mod KIF Jyllandserie
19. marts 2017 kl. 16:53
Det var et sulten AaBK hold der i flere perioder sad på spillet.

Cheftræner Brian Jensen.

Godkendt indsats mod KIF

Lørdag galt det den næstsidste træningskamp, inden vi starter sæsonen den 1. april. Modstanderen var Kolding IF fra JS der lagde turen forbi Aabenraa for at give os mulighed igen for at måle os med et niveau der er højere end vort eget.

Vi er presset de første 15 minutter af både 1. og 2. halvleg, og kommer i flere situationer til at stå helt forkert i vor organisation, men vi får via god fight reddet os ud af disse situationer. Vi viste dog i dag et helt andet spændings niveau som i sidste weekend, og det var et sultent AaBK hold der i begge halvlege fik arbejdet sig ind i kampen, og i flere perioder er det os der sidder på spillet, og får flyttet spillet frem på KIF's halvdel.

I 1. halvleg er der optræk til et par KIF chancer hvor de dog ikke kommer til de oplagte chancer, i den anden ende burde Lasse Wrang have lavet et par mål på et par store chancer.

I 2. halvleg får vi dog åbent op for scoringen, Jakob Walter kan finde Patrick Dam i dybden i en omstilling, og Dam sparker den sikkert ind til 1-0. I tillægstiden er det så Jeppe Forum der kan scorer fra små 45 meter efter KIF målmanden havde leget spilfordeler midt på banen.

Det var dejligt at se denne indstilling på holdet i dag, en dårlig oplevelse blev vasket væk, og nu er vi ved at være klar til at spille om point igen. Vi har sidste træningskamp på lørdag mod HFK hjemme i Aabenraa kl. 14.00.

Der var flere gode præstationer i dag, Sebastian Thim var stærkt spillende og Peter Lykkegaard og Jeppe Clausen holdt højt niveau i deres arbejde for at holde styr på defensiven.

Der skal også lige være en tak til Jacob Thomsen og FC Sydvest, der havde været så venlige at låne Jacob ud til os i lørdags.

Nu ser vi frem mod endnu en uge, for at stå klar til 1. turneringskamp.

Brian / Walde og Popp.

Match Day.  AaBK S1 vs. Kolding IF jyll.s.  2 - 0

Målscorer.

78.min. 1-0 AaBK Patrick Dam (assist. Jacob Walther.

90.min. 2-0 AaBK Jeppe Forum

AaBK udskiftning gennem kampen.

45.min. ud. Jesper Kallsen  ind. Patrick Dam

64.min. ud. Lasse Wrang, Kim Poulsen  ind. Esben Jørgensen, Simon Hansen

75.min. ud. Dennis Friis, Emrah Nurkovic', Sebastian Thim  ind. Jacob Walther, Jesper Kallsen, Jeppe Forum.

Gult: Kolding IF

målscorer:

Patrick Dam

Jeppe Forum

Sebastian Thim, Peter Lykkegaard og anf. Jeppe Clausen holdt et højt niveau gennem kampen