Sejr i sidste testkamp for AaBK serie 1.

Harry Petersen Holdleder.
27. marts 2017 kl. 18:06
Vandt over Haderslev FK med 4 - 1.

Brian Jensen cheftræner.

Lørdag aften mødte vi i vores sidste træningskamp inden sæsonstart Haderslev der kom til Rødekro med et hold med rutine og en del unge U19 drenge. For vort vedkommende skulle kampen bruges til de sidste justeringer, og ligeledes til at få besvaret de sidste spørgsmål i forhold til den kommende sæson. Det var således sidste chance for spillerne at vise sig frem i kamp, nu har de kun 2 trænings pas tilbage inden det går løs.

Vi startede kampen med at have lidt svært ved at finde os til rette, vi kunne ikke rigtig finde plads og spille på, og blev truet af den fart som HFK kunne bringe. Vi fik dog sat os på kampen efter små 15 minutter, og herefter var det virkelig tilfredsstillende at se holdet arbejde. Vi laver i 1. halvleg 3 mål, og spiller en rigtig fin sidste halve time.
Efter pausen kommer vi også på 4-0, men burde have bragt os yderligere foran efter de mange store chancer der blev brændt. Vi forærer så i stedet HFK et mål til slutstilling 4-1.

Desværre måtte vi se Dennis Friis og Sebastian Thiim gå ud med skader, som vi dog håber ikke vil holde dem ude af lørdagens kamp. Der var et par spillere der fik sig vist godt frem i kampen. Patrick Dam spillede 75 min som central midt, noget han løste til stort tilfredshed, de 2 centrale i forsvaret sørgede også for en god base, og Jakob Walter kom ind og fik leveret et godt indtryk.

Nu gælder det de sidste 2 træninger inden vi endelig skal til at spille om point næste lørdag.

Brian / Walde / Popp

Match Day

AaBK  vs.  Haderslev FK  4 - 1.

18.min. 1-0 AaBK Sebastian "Busse"  asst. Patrick Dam.

22.min. 2-0 AaBK Patrick Dam.  asst. Jesper Kallsen.

33.min. 3-0 AaBK Jeppe Forum. solo.

51.min. 4-0 AaBK Lasse Wrang, asst.Jesper Kallsen.

68.min. 4-1 HFK.

udskiftning.

10.min. ud. Sebastian Thiim, skadet.  ind. Jakob Walter.

38.min. ud. Dennis Friis, skadet.  ind. Emrah Nurkovic'

65.min. ud. Jesper Kallsen.  ind. Simon Hansen.

73.min. ud. Jeppe Forum.  ind. Jesper Kallsen.