Serie 1 kampen imod Højer IF bød på endnu en skuffelse for AaBK .

image Et lyspunkt var det dog i dagens kamp. AaBKs U11 bolddrenge gjorde det kanon godt som boldhenter, noget andre klubber kunne lære noget af.
Harry Petersen
01. maj 2017 kl. 12:42
Tabte fuldt fortjent til Højer IF der viste vilje og masser energi.

chef træner Brian Jensen.

Lørdagens kamp mod Højer blev endnu en skuffende oplevelse i dette forår. Vi starter egentlig kampen okay, og i de første 10 minutter er der flere optræk til muligheder, dog uden at vi skaber nogen større trussel mod Højers mål, men vores boldomgang var god og vi fik flyttet bolden. Det var så også den eneste periode hvor vi havde tempo og variation i vort spil.

Vi begynder at spille langsomt og uinspireret og dette var noget der passede Højer fint, de kunne lukke vores spil ned, og sad godt på os i presset på deres halvdel. Højer kommer foran på et hjørnespark som vi ikke får clearet og en fri Højer spiller kan sparke den i kassen. 2-0 målet blev sat ind på et straffespark efter vi presser os selv i opspillet, taber bolden, og må nedlægge manden i feltet.

Vi må sige at vi lørdag taber til et hold der ville det hele mere end os, de var klar i alle dueller og kæmpede om alle bolde, og dette gjorde at Højer vandt kampen fuldt fortjent, og uden vel egentlig at føle deres mål var truet i lørdags.

Vi går nu endnu en trænings uge i møde, og selvom selvtilliden har været større og tingene i øjeblikket har været sjovere, så er det nu skuden skal vendes. Det kommer til at kræve hårdt arbejde og ikke mindst en anden indstilling end den vi har vist i de sidste kampe. Vi skal have troen tilbage på at en svær start kan vendes, og heldigvis er vi jo på ingen måde sat af i bunden af tabellen, så der er stadig håb.

Tak for støtten i lørdags

Brian / Walde / Popp

Match Day.

vs.

0                         2

målscorer.

27.min. 0-1 HIF

41.min. 0-2 HIF

AaBK udskiftning.

39.min. ud. Sebastian "Busse", Jeppe Forum  ind. Jesper Kallsen, Patrick Hinrichsen.

45.min. ud. Jakob Walter  ind. Patrick Dam.

57.min. ud. Dennis Friis  ind. Sebastian "Busse"

79.min. ud. Kaj Hansen  ind Peter Lykkegaard.

44.min. AaBK & 42.min, 84.min HIF.

Trioen med dommer Alex Petersen og linjedommere Rene H Hansen, Arne Holm Hansen dømte