Sikker sejr til AaBK serie 1 over Lundtoft IF serie 2.

image AaBK trængsel foran Lundtoft IF målet
06. marts 2017 kl. 16:34
AaBK sidder tungt på kampen efter en føring på 4-0

Asst. træner Michael Popp og cheftræner Brian Jensen.

Tilbage på sporet mod Lundtoft.

Kampen søndag eftermiddag på Lundtoft IF bød på en sikker AaBK sejr. Vi havde forberedt os i vort taktiske oplæg på at Lundtoft ville komme blæsende fra start, dette var dog ikke tilfældet. De trak sig langt tilbage og gav os god plads til at sætte vort opspil fra bagkæden. Noget vi lykkedes rigtig fint med hele kampen igennem. Vi fik set mange gode opspil hvor vi specielt i dag var gode til at finde vores offensive spillere i fødderne, men samtidig varierede med gode sideskift og dybe bolde.

Vi kommer foran 2-0 inden pausen på mål af Dennis Friis og Jesper Kallsen.

Efter pausen sidder vi tungt på kampen og kommer på 4-0 på mål af Kim Poulsen og Emrah Nurkovic’, og i perioden efter pausen skal vi simpelthen lave flere mål, der var rigtig meget plads som vi burde have udnyttet bedre.

De sidste 15 minutter var vi ikke tilfredse med, her blev det for meget tilfældigt og Lundtoft kommer ind i kampen igen. Det mente vi ikke var nødvendigt og var ikke sket hvis vi havde holdt hovedet koldt. Det resulterede i en reducering til 1-4 som ikke har den store betydning, men en kamp som denne burde vi kunne spille til 0.

Der var mange positive ting at se i dag, vores centrale midtbane med Dennis Friis, Sebastian ”Busse” Rasmussen og Kim Poulsen fungerede rigtig godt, og var med til at vi kunne få spillet flyttet godt rundt på banen. Også rart at se nogle af de unge gutter som Sebastian Thiim og Kasper Aaskov der melder sig ind i dagens kamp. Det tegner godt for konkurrencen med de afbud der var i dag.

Tak for kampen til Lundtoft.

Brian / Walde / Popp

Match Day.  AaBK S1 - Lundtoft IF S2  4-1

Målscorer.

25.min. 1-0 AaBK Dennis Friis

40.min. 2-0 AaBK Jesper "Ronaldo" Kallsen

62.min. 3-0 AaBK Kim Poulsen

67.min. 4-0 AaBK Emrah Nurkovic'

85.min. 4-1 LUIF

AaBK udskiftning gennem kampen.

ud. Sebastian Thim Nissen, Jesper "Ronaldo", Kasper Aaskov, Lasse Wrang, Kim Poulsen, Patrick Hinrichsen.

ind. Emrah Nurkovic', Lasse Jensen, Jeppe Clausen, Anders Lorensen, Patrick Hinrichsen, Sebastian Thim Nissen.